Sunday, May 15, 2011

Kekurangan² Blog

Hye,korang! Sihat x? Alhamdulillah kalau korang sihat...Hari nie syaz nak wat satu post ttg kekurangan² blog yg syaz singgah:


1.Lagu
   Tolonglah wat lagu yg boleh stop & play...
sebab,nanti kalau org x suka lagu yg korang pasang...
(sebab memekak) pastu x leh nak stop...
Diorang akan terus klik tanda 'X'...
dan nanti diorang x nak datang dah blog korang...huhu...T_T...
Lagi satu,syaz cadangkan...letaklah lagu² yg menenangkan jiwa...
mcm blog syaz nie...(haa...nak mulalah tu!)

2.Widget
Jgn letak banyak sgt widget² yg menyemak dan x penting...kalau nak letak jugak...
pilih lah yg sekejap je kalau nak load...Malas nak tunggu lama²...huhu...T_T...

3.Nuffnang/Heartbeat/Whateverlah!
Jgn lah PAKSA org tekan Nuffnang/Heartbeat/Whateverlah korang tuh...
syaz pon x suka tau!

Okaylah....tu jer lah kot kekurangan² yg syaz rasa patut dicakapkan...lagi² ttg lagu tu....
Okaylah...bye!!!



Dah baca tu...Jangan lupa komen!

2 comments:

  1. Btol tuh .. sye pon tgh cari tuto yg mcm tuh .... Lgu x leh stop .. kdg2 tension jgak dgn sendiri punye blog..

    ReplyDelete
  2. Ok,nanti pika wat tuto tuh eh? ^^

    ReplyDelete