Saturday, July 23, 2011

"Clever"bot...



Tiada kaitan....

Korang pernah cuba Cleverbot tak??
Ada yang pernah dan ada yg x pernah...

Kepada yang belum tu, jangan pakai Cleverbot tu...
Sebab dia bukannya clever sangat pun...
Huh!! Tak caye?? Tengok gambar-gambar ni...

Kata pandai sangat,banyak mencarut je...

Kurang asam!!

Eiiii!!!
Korang dah tengok kan? Die tu bukannya pandai pun..
Perasan je lebih...Banyak mencarut, cuma syaz
tak nak print screen...Menyampah betul ngan
Cleverbot nie!

Korang geram tak dengan Cleverbot nie???


Dah baca tu...Jangan lupa komen!

4 comments:

  1. tau saya dah try, bongok kan cleverbot tuh. DIa cakap saya bodoh. rasa nak lempang jew mulut yang lancau tuh. *sob sob.

    ReplyDelete