Wednesday, July 20, 2011

Contest : Saya Blogger Kreatif



 
Klik gambar kalau nak join

Syaz nak masuk contest Kak Atika Aula !! Syaz rasa blog syaz nie
 comel sebab tuan empunya blog ni kreatif... Hehe...Masuk bakul angkat 
sendiri pulak syaz hari ni...

Syaz rasa blog akak nie comel sangat! Loading pun tak sempat 
syaz nak kelip mata...Laju mcm roket... Hehe... Blog akak pun 
ada banyak info yang "terbaikkbak kata Boboiboy...  
Widget-widget pun kemas... Dan syaz rasa,Akak seorang anak 
Selangor yang sejati sebab akak bangga dengan Selangor...

Syaz nak tag :

Nak tengok syarat-syarat contest?
1.Follow blog akak []
2.Like Fb page akak []
3.Buat entri bertajuk "Contest : Saya Blogger Kreatif" []
4.Ambil gambar diatas dan letakkan di dalam entri tersebut []
5.Ceritakan tentang blog akak (tak lebih daripada 50 patah perkataan) []
6.Komen entri ni dengan letakkan link entri kawan-kawan []
7.Tag 5 orang dan pastikan mereka tau []

Okay, Syaz nak pergi berlatih untuk Oral Test esok...
Byee~~


Dah baca tu...Jangan lupa komen!

4 comments:

  1. yeah ! saya ditag :] Thanx for tagging dear :]]

    ReplyDelete
  2. tQ dik sebab join contest ni :) already follow~

    ReplyDelete
  3. thanks for taging!inssyallah,l0lyp0p 98 join!^^

    ReplyDelete